du är ju så söt när du ler, du vet.


imorgon blir det att äntligen träffa denna stjärna

Hela dagen har packa stått längst upp på Att göra-listan och ni tror att jag sitter här och har gjort det? Nej inte alls, allt ligger utspritt på sängen så jag kommer måsta packa ihop allt innan jag ska sova vilket kommer bli lite väl sent med mitt tempo, sen blir det en sväng i duschen också... Inte en idé att försöka sig upp och göra det imorgon bitti för kl. 8 ska jag befinna mig på sjukstugan och kolla upp halsen igen.. Inte kul alls men det har ju blivit lite bättre iallafall så hoppas det försvinner så fort som möjligt!


trying to forget someone you loved is like trying to remember someone you never met.

Nu sitter jag här igen med ännu en ny blogg. Denna kanske har en ljusare framtid än de tidigare? Förstår egentligen inte varför jag startade en ny eftersom att det förmodligen kommer sluta med värsta bloggtorkan men man kan ju alltid testa? ;)

Kämpade mig till skolan i hopp om att träffa älsklingslinda men till min stora besvikelse var hon sjuk, inte roligt alls men imorgon får hon allt ta och komma. Har en liten överraskning, hih.  men annars var dagen helt okej, umgicks med allas vår egna Jonkeboii, åt b&j's, drog en sväng uppe i gula villan med Marie och tog det allt mest lugnt. Inte mke till skola där
inte alltså :) Sen hade vi ju några andra stjärnor på skolan också idag, peder och rebecca såklart!
Imorgon väntar temadag sen vidare mot norsjö och min älskade FetNs house, de gillar vi!
Blir mys med massa godingar och självklart ska vi fira Matildagumman! Redan 16 år !

Precis som min älsklingskrabban som idag blir hela 16 hon med!

gabban kan kirra go' tårtor hon, ja lova!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0