Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd

"Jag saknar inte dig, jag saknar det"

Du kom och tog mig med storm och när du släppte mig föll jag för att landa hårt. Så otroligt hårt.

Det kallas tvivel och det är den som stör

Släpp aldrig in dom.

Jag ska aldrig mer vara den som står kvar med ett hjärta i tusen bitar, efter att ha givit det till den älskade i hopp om att det ska vårdas längst in bredvid ett annat hjärta som slår. Mitt hjärta ska aldrig mer slå för någon annan som inte kan säga föralltid, för föralltid finns inte. Det är bara tomma ord. Ingenting kommer finnas kvar utom ett rostigt svärd som hugger och vrider i mitt bröst. Aldrig mer ska jag leva för någon annan, aldrig någonsin ska jag lägga mitt liv i någon annans händer för att sedan tassa runt på tå och vara rädd för varje lilla misstag som kan förstöra något som kan låta ens hjärta falla i marken.

"I belive that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You belive lies so you eventually learn to trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together"

vila i kärlek.

Hej bästa vän, 7 äckliga månader har gått nu.
28 veckor sen den kvällen då någon tog mitt hjärta och stampade sönder det i krossat glas och tog det värdefullaste biten, den biten som gjorde mig hel.
Oändliga sömnlösa nätter i försök att förstå något egentligen så oförståeligt så det inte är sant, men ändå de nätter det kändes som om jag hade dig bredvid mig. för visst satt du där med mig?
visst är du hos mig nu?

Varje dag lever jag för dig, du lever inom mig. Du ger mig styrkan att dag efter dag stiga upp och kämpa, för dig och för mig. För även om det nu passerat sju långa månader så väntar jag fortfarande. I tisdags hade vi förstå hk lektionen i nian och av någon konstig anledning, av gammal vana så väntade jag på dig. Väntade på att du skulle kika in och fråga om jag inte var klar snart så vi skulle kunna springa upp  på maten. Men då slog verkligheten till mig och bevikelsen kom. Aldrig mer kommer du komma i korridoren och ge mig det finaste leendet, aldrig mer kommer jag få vakna upp bredvid dig, aldrig mer kommer jag få krama om dig, min bästa vän.

 

För någon vecka sedan hälsade jag på din pappa, jag hälsade på hos dig och din pappa. Första gången på ungefär ett halv år gick jag in i ditt rum. Tårarna föll, allt var precis som när du lämnade det sist, allt jag ville var att lägga mig under täcket för att nästa dag vakna upp av att du startade tv:n. Precis som det ska vara.

 

Din pappa visade stolt upp dina skolfoton, ett likadant som jag har här hemma. Han är så otroligt fin din pappa och stark. Hela din familj är personer jag ser upp till. Din mamma som du till utseendet är en exakt kopia av och som visat en styrka som jag inte trodde fanns, Din pappa som alltid visar upp dig så stolt och jag förstår honom, Din bror som förlorade sin lilla fina, en skatt med världens finaste hjärta. Hela din familj är så otroligt starka och även stolta över dig.


Visst vet du att jag saknar dig, saknar dig så inni helvetet.

Men visst är du hos mig nu, visst vakar du över alla de jag håller kär. För jag vill inte förlora igen. Jag vill inte vara förloraren. inte en gång till


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån


brustna hjärtans höst

Här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

Jag byggde upp dig, bit för bit igen.

Lars Winnerbäck spelas flitigt, har fördrivit min kväll med poker i farmors lilla kök och tro det eller ej men pluggat har jag också gjort! Ville bara lite litet flika in med att längtan efter jul är stor men sommar ligger högre upp på listan. Vill inget annat än att kunna ligga på garagetaket en sen sommarnatt och fortfarande ha shorts bara för att jag kan, lyssna till fåglarna och ta ett nattbad. Kom sommar kom.

Jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt. Är jag hjärtlös och förfallen?

Som en skymt i varandras blickar, innan allting faller loss
Som ett konstgjort litet bloss
Som en pacemaker som tickar, för oss

time to say goodbye

Är glad över att jag inte behöver sova ensam inatt
Är glad över att det endast är två ynka dagar kvar till helg
Är glad över att en resa förhoppningsvis blir av inom en snar framtid

Är inte glad över att jag imorgon måste säga hejdå på riktigt, en sista gång, sen är det slut. förevigt.
Är inte glad över att jag i princip är fullbokad fram till jul pga skolarbete
Är inte glad över att jag har en äckligt omprov i spanska imorgon
Är inte glad över att jag har varit tvungen att hoppa över veckans träning pga plugg.

i need you now

Oftast märker folk i ens omgivning saker före man ens insett det själv.

love u ♥


'

 



,

'Jag saknar dig något fruktansvärt'

u make my day


old times


So is it goodbye? Is it time to set you free? Is it time to let it fly? Is it time to let it bleed


magiskt.

-


I remember when I said "I'm nothing without you"



Man tror ofta att man ska kunna lämna saker bakom sig lätt. Att man bara ska kunna vända blad, börja på ett nytt kapitel, ja ni fattar? Utan att bearbeta det. Jag var sån, jag är nog fortfarande lite sån men har börjat ta tjuren vid hornen, ta tag i det jobbiga redan från börja och inte lägga det i den fär burken med allt annat jobbigt. Där allt från att jag missat bussen, till att ett ex har skaffat en ny till att ens bästa vän dör.

Man lägger smärtan i den där burken, går vidare, lever utan att tänka tills den där burken tillslut är full och allt bara ploppar ut och det kan hända närsomhelst. Man tror att allting ska vara lika enkelt som förut. Vilket det inte blir och man kan många gånger känna hur meningslöts det känns att kämpa varje dag. Att man nu varje dag måste kämpa för att det ska kännas meningsfullt.

Man måste vara ledsen för att kunna lämna det jobbiga bakom sig, det är okej att gråta. Men det viktiga är att man vet att man inte behöver glömma för att kunna lämna det bakom sig. Man måste bara lämna sorgen man måste kämpa.

trött och sliten, därav massa babbel.

.



running in circles

'Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.'



Det sägs att hoppet är det sista som lämnar kroppen och det är nog sant. För innerst inne kommer jag nog aldrig sluta hoppas på några få minuter till, några få ord som kanske skulle ordna upp en del av röran. Nått som skulle få mig att finna ro.

You never said goodbye

jag vill ha din ryggrad här
fäst den i mig
jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån

Grattis pappa!



Igår var det farsdag och jag har världens bästa pappa.

Jag älskar dig♥

time won't let me go

"Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside"

 


Jag vill inte sakna. Jag vill inte minnas. Jag vill inte gråta längre. Jag vill inte sitta ute på balkongen sömnlös natt efter natt, lyssna på samma gamla rader som fortfarande får mig minnas och dra krampaktiga bloss av en cigarett i hopp om att det ska bli bättre. Jag vill inte känna att hjärtat smärtsamt klappar vidare då en kärlekshistoria tagit slut och en ny tagit vid.

 

jag vill inte heller orka utan dig.

 



<3

Minnesgudstjänsten var en aning jobbig, riktigt jobbigt att höra josefins namn ropas upp när de ropade upp de som dött i år.
- Vera Henriksson 88 år, Gunnar Svahn 92 år, Josefin Persson 16 år.

Och vi fortsätter att växa fast hon förblir sexton år


RSS 2.0