what are words if they're only for good times then they're torn


.


AND THIS IS ALL THAT'S LEFT.

När det smyger sig på, likt en epedimi sprider den sig i luften och förblindar oss för allt det där vackra som egentligen finns där ute. Jag saknar vårnätterna. Då fåglarna flög tillsammans uppe på himlen och gav mig hopp om att jag fortfarande kunde se. Något att hålla fast vid då jag tappat bort mig själv. Men för vissa finns de där, vissa har funnit meningen med det hela.
För oss som ännu en natt låg vakna är det svart. För flickan som vann är det ljust.

anywhere you are, I am near.


du.

Jag hoppas att allt är bra med dig, jag hoppas du mår bra. Du vet väl att jag saknar dig, du vet väl att jag saknar dig varje dag.

"Sometimes it lasts in love, But sometimes it hurts instead,"


3.

Jag sprang bort från mig själv den där natten för två år sedan.

.

Hjärtan slutar slå medan nya slår sina första slag. Ett tomrum bildas medan ett annat tomrum fylls med kärlek. Någon tar ett sista steg ut i oändligheten i samma stund som en annan individ tar sitt första. Ovetande. På något sätt är det alldeles för förutsägbart. Eller kanske är det bara jag.

En dag tar det slut. Hjärtat slår inte föralltid, tomrummet kommer växa och en dag tas ovetandes det där steget. Ut i ingenting.

Ingenting känns fint, det fanns en tid då jag var rädd men varför streta emot.

Fast så länge hjärtat slår kommer saknaden pulsera i venerna och vet du vad, det gör så förbannat ont.


sov gott.

Ett sista farväl och saknaden har slagit rot i hjärtat. Du finns inte längre med oss i denna orättvisa värld men alltid i hjärtat. Tack för allt och vi ses snart kära du. †


2

Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

RSS 2.0