nu är du bara en dröm.




regnet fortsätter falla, men det blir att dra husvagnen till lycksele ändå. nu ska jag bara dammsuga och packa ihop det sista sen blir det att fara vidare :)

motorveckan
beachen
ludvika
stockholm !
 
så ser dom närmaste veckorna ut, förhoppningsvis lite mer sol på det också!

det öser ner.

ja regnet faller som aldrig förr den här sommaren, riktigt jävla tråkigt nu när det är motorveckan oså. men förhoppningsvis skiner solen imorgon och då blir det lycksele med husvagnen annars blir det att sova uppe på villaryd. så tagga fest nu folk! har förresten jobbat klart nu, känns sjukt bra och när lönen kommer blir det ännu bättre!



gillare!

det är över nu...




Helgen blev inte riktigt som planerat, blev inte alls att ligga hemma och dega fredag utan istället blev det Norsjö, lite grillning på kvällen och hem till
sängen där vid 4- 5? Sen upp igen där vid 9 fara till stan och försöka hitta lite nytt till garderoben sen tillbaka till Norsjö där det blev lite fest hos Petra. Riktigt trevlig kväll men finns dock inga bilder, tyvärr.
Söndag blev det en efterlängtad sovmorgon, vid tre blev det uffes för att äta lite glass sen tio över 4 tog jag bussen vidare till Lycksele där det blev Diggiloo med mor, far och Linda. Var hemma där vid ett snåret på natten så var väl inte mest taggad på jobb dagen efter...

Mycket trevligt att tänka på att jag endast har TVÅ arbetsdagar kvar, två ynka. Sen blir det inte till att ställa nån väckar på 06:00 nåt mer den här sommaren kan jag lova! Nä nu blir det duschen och sen en dejt med kudden. Pussss


jag längtar bort, bort, bort, bort.

Blev varken smultron eller film, vi gick upp till robert istället och var där en stund sen köpte vi glass och satt på torget tills jag drog mig tillbaka till krilleberg :)

Mina planer för helgen blev tillslut Trästocks lördag och lycksele på söndag, det innebär alltså att imorgon ska jag sovaaaaa! Sen är sthlm rätt spikat nu också! Grymt taggad kan jag lova. Men nåt som skulle sitta fin fint just nu är en utlandsresa, turkiet, grekland någon? Har nästan bestämt att om jag får ut skapligt med pengar efter sommaren blir det att dra iväg så snart som möjligt för det känns verkligen som nånting som skulle behövas nu kan jag lova.

grill.

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah that's beautiful



Hej, sitter ute på peders inglasade altan med en pyttedator och trådlöst, inte illa! Peder kom just ut från duschen och nu står han här utanför och ska starta grillen. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, 
han skulle nog och se film så jag drar nog upp på smultron och se vad brudarna där håller på med :)

God damn you're beautiful

Bara sex dagars arbete kvar och jag ser fram emot att ta en lååååååång välbehövd sovmorgon när det äntligen är slut! Då taggar vi motorveckan, helgen alltså och sen beachen på det helgen efter :) sjukt taggad är vad jag är, men det är nog inte bara jag? :)

Det slutade med att Linda bestämde sig för att ta moppen dom långa 2.5 milen till mitt place nu ikväll, blev kladdkaka, chips och en massa prat om allt och ingenting uppe på taket. Hon åkte tillbaka hemåt för en liten stund sen och nu ska jag hoppa isäng så jag orkar mig upp imorgon. Puss

Jag älskar dig.




Nu är hjärtat jordfäst, visst säger man så? Iallafall tror det var i torsdags om jag inte minns fel. Jag och pappa åkte dit en sväng igårkväll för att tända ett ljus, det var jättefint där nu med gravsten... Självklart bröt jag ihop, den enda platsen där jag verkligen kan släppa fram tårarna just nu, hos henne.


En ängel flög förbi
mot himmelen så fri
men hon lämnade sitt leende
på vår jord, som en sol
som värmer oss...






people that are meant to be always find their way in the end

hej! Är snart inne på tredje dagens sommarjobb och konstigt nog kan jag säga att jag trivs rätt bra, lönen är kass men min kära arbetskamrat är grym! helgen och stadsfesten blev väl rätt lyckad i det stora hela faktiskt, bra musik och sällskap. missade dock tiger lou vilket sög rejält.
nu är det alltså tre veckors sommarjobb som gäller då, tidiga kvällar och tidiga morgonar men liiiiiite klirr i kassan så jag ska vara nöjd, betyder att jag inte behöver oroa mig över sthlms resan i augusti :)

från stads, snodd av malin


Hate is Safer Than Love


,

Are we getting closer, or are we just getting more lost?

Am I loud and clear, or am I breaking up? Am I still your charm, or am I just bad luck? Are we getting closer, or are we just getting more lost? I'll show you mine if you show me yours first Let's compare scars, I'll tell you whose is worse Let's unwrite these pages and replace them with our own words We live on front porches and swing life away, We get by just fine here on minimum wage If love is a labor I'll slave till the end, I won't cross these streets until you hold my hand I've been here so long, I think that it's time to move The winter's so cold, summer's over too soon Let's pack our bags and settle down where palm trees grow I've got some friends, some that I hardly know But we've had some times, I wouldn't trade for the world We chase these days down with talks of the places that we will go We live on front porches and swing life away, We get by just fine here on minimum wage If love is a labor I'll slave till the end, I won't cross these streets until you hold my hand

skell.


Tro det eller ej men var faktiskt ute och fiskade med pappa ikväll, riktigt mys och mycke fisk blev det. Har nu packat klart väskan för imorgon bär det av mot stan och stadsfesten till helgen med mina stjärnor och det kan inte bli annat än kung ellerhur? Kommer hem på söndag och på måndag väntar sommarjobb. Hade bäst. Pusss

time to say goodbye?

Har just sett film med mamma, Ps. I love you. En av dom bästa filmerna helt klart! Sen blev det en snabb dusch på det också och nu väntar sängen, skulle ju vara en smart idé att försöka lägga sig i tid och skapa lite rutiner innan jag börjar jobba kanske, försova sig då skulle ju inte vara det roligaste.

Gårdagen slutade inte som jag trott men tusen gånger bättre! Var i släppen och badade med lite folk sen blev det Malå och köpa glass, en fisketur på det med en del sköna människor och det slutade med att jag, Linda och Jonas slaggade hos Linnéa. Fast i säng kom vi väl inte förän sju-halv åtta(?). Idag blev det en heldag med Jonas, pizza, bad osv. Riktigt trevligt sällskap kan jag lova!

 
och denna donna saknas!

RSS 2.0