I tell myself its a different story, i tell myself theres no need to worry.

Målpass 08.30-09.30 -> Slöjd 09.40-10.50 -> Spanska 10.55-11.50
Dagens schema, helt jävla underbart! Långdag imorgon och orientering i springliden på fredag.
Nästa vecka prao sen två-tre veckor och efter det en veckas lov, BIG LOVE.



Blev en vända på gymmet innan maten och nu ska jag vispa ihop en kladdkaka eller liknande, lägga mig i soffan och se lite idol och slutligen lite plugg! puss

What am I supposed to do when the best part of me was always you?


stockholm serenad.

Klockan ringde just före sju och det var motvilligt jag lämnade min varma säng. Tog en dusch, drog snabbt på mig lite kläder för att bege mig ner till bussen. Sov hela vägen till stan där jag mötte upp faster! Blev en mysig lunch på tatung och sen strosade vi runt på stan, inhandlade en jacka från carlings, jeansskjorta från gina och jeanstights från vero moda :) fick även en sten från artic gem av henne, en grön aventurin som jag själv fick välja ut.


"Aventurinen är lugnande och balanserande vid emotionell
upprördhet. Den kan hjälpa oss att slappna av och uppleva
vårt liv genom ett öppnare och fridfullare sinne. Det är en
typisk healingsten och kan ta fram minnen och gammal
smärta. Detta för att vi ska kunna transformera dem i
kärlek, förlåta och utvecklas genom våra erfarenheter till
medvetna och närvarande människor"


En välbehövlig dag som bestod av mycket prat och reflektioner av allt som hänt, otroligt skönt!
Innan bussen gick hemåt igen hann jag även möta upp Evelina och Matilda, saknade tjejer men förhoppningsvis blir det återseende redan till helgen! :)

nattens.

Humör: helt okej!
Mående: bra, lite sjuk och trött men.
Frisyr: utsläppt
Klädsel: randig tröja från gina, påväg mot sängen så.
Gjort: varit med fredrik, sett lite hockey, åkt buss umgåts med linda och jonas.
Borde göra: sova!
Planer: Leta fram pengarna och busskortet
Längtan: komma bort från sverige för ett tag.
Vill ha: massa pengar och lite kärlek på det.
Lyssnar på: beat it - fall out boy
Dagens bästa: vakna upp bredvid fredrik såklart!
Dagens sämsta: att jag inte kommit mig isäng än då väckaren står på sju...
Bild: hittade jag i någon mapp på datorn



hahahah.

gabrielle säger:
jaså? Men jag skulle ju krama dig bakifrån
gabrielle säger:
så jag höll om dig och viska i örat - heeej älskling
gabrielle säger:
höll typ fast dig i 10 sek
gabrielle säger:
sen när du vände dig om så vare inte du
simone,           -vila i frid josefin hjärtat säger:
jag dör
gabrielle säger:
vad tror du jag gjorde  
gabrielle säger:
stod och kramade brunas kompis josefin i panik
gabrielle säger:
ALLA i kosmos börja asgarva
simone,           -vila i frid josefin hjärtat säger:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH
gabrielle säger:
:(:(:(:(:(:(
gabrielle säger:
hahhaha'
simone,           -vila i frid josefin hjärtat säger:
lilla hjärtat
gabrielle säger:
haha inte okeej



Gabban du måste ju vara världens gulligaste :*

plugggggg.

Tro det eller ej men idag blev det en massa plugg! Dock skönt att höra att engelska vg & mvg uppgifterna inte behöver lämnas in förän nästa torsdag då jag i stort sett gjort klart hela vg redan nu, perfekt! Blev idol hos tina med henne, jonas och linda. Och kladdkaka på det... förvånad?



lindas kväll!



you are my only.

Har börjat komma igång med träningen igen, finally! Gymmet igår, innebandy idag och imorgon blir det gymmet igen :) förhoppningsvis kommer det innebandy fler gånger i veckan plus att jag ska försöka träna lite intervaller osv i hallen på torsdagar efter skolan. blir kanon hoppas jag! inser nu hur mycket jag verkligen saknat innebandyn, bara komma bort från allt annat och göra det jag tycker om mest av allt :)

Tror att jag kommer må bättre på alla sätt och vis nu när det satt igång igen, för efter fyra månaders uppehåll från inneabandyn och all annan slags träning kände jag verkligen att det var nåt som saknades!




Friluftsdag var det idag iallafall. vi hade valt fiske men kan väl inte säga att det blev allt för mycket av just det men roligt hade vi då!

Nu blir det sängen, puss!

Så länge vi båda andas.

Det blev en riktig myshelg, underbara vänner, idol, massa gott, moppe, grillande osv. Helt underbart med andra ord!

När jag äntligen kommit mig ner till malå och klarat mig från regnet drog vi oss snabbt ner på pizzan där jag och malin proppade i oss en kycklingsallad var medans linda bara tog en cola. Sen bar det av till mk där vi köpte oss lite onyttigheter sedan bar det vidare till malins pappa där vi såg idol & kändisdjungeln, skrattade, skrek och ja bara hade det mysigt :) vi bestämde oss för att vi skulle ut en sväng så det slutade med att vi körde till släppen och pratade med jonas en stund och på hemvägen hann vi även titta in hos jim och träffa fredrik :)  väl i malå körde vi förbi hos peder sen hem och isäng! 

Lördag blev det en riktig sovmorgon då vi inte klev upp förän två, fikade lite sen bar det av på fotboll. Fotbollen varade dock bara i ca 20 minuter eftersom vi kanske varit en aning långsamma i det röda huset på smultron. För att fördriva lite tid innan vi skulle hämta upp matilda på busstationen bestämde vi att dungers skulle bli nästa stopp men icket, dom hade stängt. Tillslut kom iallafall mattis så då tryckte vi kladdkaka sen blev det vidare till släppen där jag, linda, matilda, malin och jonas spenderade några timmar på stranden sen blev det även en tur till hans stuga där vi satt och roade oss med tändstickor, muggar och glasflaskor(?) haha. När vi tillslut anlänt till malå svängde vi förbi Josefins grav sedan en tripp förbi boden och tillslut vid köksbordet i det röda huset på smultron :)

Idag blev det ganska snabbt hemfärd för min del eftersom jag hade tänkt hinna säga hej till moster och kusinerna som vart på besök i helgen. Åt lite mat sen svängde dennis och hans mamma förbi på en fika innan dennis skulle med bussen till lycksele. Blev även en kvällspromenad med elvira runt samhället då vi kom fram till att vi sa börja gymma tillsammans! Kan bli rätt spännande :)


eftersom det inte finns några bilder från helgen slänger jag in en bild från förra sommaren som jag just hittade på fejjan;


haha, sandras student och jag ser måttligt road ut !

äntligen helg!


me like!

Skoldagen blev rätt så lugn, precis som många av dom här dagarna under de fyra veckor vi faktiskt hunnit gå! Konstigt nog trodde jag nian skulle vara sjukt stressig redan från första början men som sagt det har ju bara gått fyra veckor... Vi överraskade iallafall helena våran bildlärare/klassföreståndare med en bananstubbe från dungers och en chokladask eftersom hon tyvärr måste sluta. Hon blev då jätteglad över det men vart om ännu ledsnare över att hon måste sluta. Suger rejält eftersom hon var bästa läraren vi haft under hela högstadiet faktiskt.

Nu blir det att dra iväg med moppen till malå där jag ska möta upp två söta brudar, malin och linda såklart! vi ska ner på pizzan och käka sen blir det väl idol om det ens är ikväll(?) eller något annat mys :) blir grymt! och imorgon kommer matilda till malå och förhoppningsvis även jonas som var tvungen att dra ut till sin stuga idag.
nu drar jag, puss :)

tjing.

+Träningen var kung, har saknat det sjukligt!
Min rygg är ännu mer död nu
Resterande delar av min kväll har gått åt fysik
Som grädde på moset håller jag på att bli sjuk
Klockan är snart halv tolv och jag har fortfarande inte kommit mig isäng
+Kortdag imorgon!
Måste fixa praoplats
Marcus är sjuk
+Tre ynka dagar kvar till helg, där av två korta och torsdag kommer gå åt till sports camp.

innebandyyyyyyy.

Nu är det äntligen dax för träning!! Har längtat som en galning men kommer väl bli grymt jobbigt eftersom ryggen inte känns helt hundra och min kondition ligger på minus men det ska det jobbas på! Nu ska jag kila!:)

youyouyou.

Joe kom hem från umeå över dagen och med sig hade han några vänner, tårta på idrotten och grillen med jonas och linda det är väl dagens händelser. Träffade min nya psykolog/kurator/socionom eller vad jag nu ska kalla henne och det kändes faktiskt riktigt bra, skönt att jag tagit tag i det igen, lite rätsida på saker och ting när man får prata med någon som egentligen inte har en aning om vem jag är och därför inte kan ta illa upp osv av vad jag säger. grymt skönt ! Sen kom även breven från tingsrätten idag... vet inte vad jag tycker om det egentligen. kommer bli otroligt tufft men ändå blir det skönt att få det överstökat och inte behöva vänta på det längre. så 1 oktober sitter vi där.


för vad vet vi om kärlek

so I gotta put the good with the bad, the happy and the sad


Blev mys, tårta i alla dess former och en massa prat ikväll. Precis vad jag behövde en kväll som denna! Körde hem där vid tio sen har jag bara suttit här. Nu blir det en kvällsrök sen sängen för imorgon väntar skolaaaa...

wiiiieeeee.

Nu blir det att ta moppen ner till malå, en myskväll med linda och jonas väntar! linda skulle tydligen bjuda på tårta också, hon är gullig hon:) PUSSSSSS

vi hade Det.

Vi svävade över Stockholms öar blänkande i gatljus och jag kände att jag skakat av mig motståndarna, skolväsendet och dom utstakade vägarna. Vi var en egen maffia nu. Inga banker, inga kreditkort, inga register, inga chefer. Vi skulle leva av lust, ångest, passion, kärlek, musik och brustna hjärtan.
Vi hade solen i ögonen.

so close.

Slutade kvart i tolv idag, chillllllllllll! Kom hem vid halv två, bakat rulltårta osv i min tråkighet då jag egentligen borde suttit med matten kanske ? Men det får bli imorgon kväll istället om nu ingen vänlig själv vill komma och joina mig i hålan?

Väntar iallafall på tina och erik nu då blir det vidare till malå där vi ska grilla, fira linda osv! Borde ta en dusch innan dom anländer. Byta kläder, sminka mig osv :)

LeLove.




Things I loved about you

 

The way you stared at me when I close my eyes, then you closed your eyes and I stared at you

 

How perfectly your hand fit in mine

 

How you seemed so strong on the outside, but I could tell you were so sweet on the inside

 

The way you said I love you, because you sounded so shy

 

How during that first time we were alone, when we held hands and talked for hours and finally kissed after so long

 

How you were so interested in my life and what I was doing

 

How you remembered everything I said to you perfectly

 

When you texted me randomly (as little as that may be)

 

When you told me I’m one of the most perfect girls you’ve ever met

 

How you were too shy to hold my hand, in case I didn’t want you to

 

The awkward moments - because they weren’t really awkward at all

 

Sitting at the table with your family and enjoying myself and you

 

Taking photo booth pictures with you and you made the best faces I’ve ever seen

 

Getting high together and making weird animal sounds as we walked back to your house

 

The way you made me feel after we made out for an hour

 

How you told me I looked great every time we saw each other - despite how untrue I thought it was

 

How I sat on your lap when we went on the computer together, and your legs fell asleep but you didn’t care, as long as I was sitting that close to you

 

How even on the coldest nights, you lent me your sweater

 

How much you have passions for things

 

Your laugh/smile

 

How you always made fun of me - I secretly loved it

 

What a loser you are, because I am too

 

How you admitted defeat and say sorry when I wouldn’t let you win a fight

 

The way you made the butterflies in my stomach flutter every time I saw your smile

 

How much you made me love you.

But now they are things of the past, since we broke up. I’m slowly getting over every one of these ways I loved you by replacing them with things I don’t like about you. I don’t think it’s working too well, though, because I know they will each still be in the back of my head because you were my first love and I will never forget you or a single thing that I loved about you. And truthfully, I still love most of those things. I’ll miss every one of them.

 

-anonymous submission

When it all comes crashing. sometimes I miss it

Utanför fönstret regnar det och mörkret börjar falla. hösten börjar komma och med den ävan kylan såsom mörkret. konstigt nog längtar jag till snön ligger på marken, kanske för att vintern som gått förde med sig tusen överraskningar och minnen. det var nog den bästa vintern jag haft, vintern 08-09.

En annan anledning till att vintern lockar är väl att sommaren inte blev vad jag förväntat mig, men sen är ju frågan; när brukar det egentligen bli det ?

Allt för sällan


Helgen var iallafall grym! Fick umgås med underbara brudar, träffa fredrik, mysa med jonas och dom andra så jag ska inte klaga, allt var på topp nästintill hela helgen.


"det verkar så enkelt vännen,
ändå är det så obegripligt svårt.
Ja, det verkar så enkelt
men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå."

RSS 2.0